Post by tratiphsalwyny on Mar 5, 2022 15:22:20 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Ni bilo všeč
Hitro nikamor. 50% oglasov se ne predvaja in moram ga popolnoma zapreti. Prejmite samo 1 rubin na oglas in za nadgradnjo potrebujete preveč
Resnično si želim, da stvari, ki jih potrebujemo za skladiščenje / nadgradnjo zmogljivosti silosa, ne bi bile tako težke, kot so žeblji itd. Vaščani zahtevajo veliko in te lese za žeblje itd., lahko plačajo samo oni. In dal sem veliko in ne dobim toliko za nadgradnjo. Mislim, ni smiselno, zakaj bi kupoval prostor za shranjevanje lastne igre? in kaj je podobno? vsaka nadgradnja ima samo dodatnih 10-15 zmogljivosti? in je vedno polna. če lahko to popraviš, bi bilo hvaležno.
Obožujem to igro! Všeč mi je, kako lahko zaslužite in naredite stvari z gledanjem dodatkov, ki ponujajo več načinov za dokončanje nalog.
Všeč mi je bilo, kasneje sem ga sovražil zaradi manjšega prostora za shranjevanje, ki ga daje aplikacija ... nadležno je ... slaba definicija igre ...
farm happy town je zabavna igra, všeč mi je, hvala, naredite še nekaj takšnih iger
Ta igra se ne more naložiti
Slaba igra, odstranil sem jo, izguba časa in energije 😣😣😣
Farm Town Village Build Story Jocuri obișnuite agrq
moja najljubša igra
To je zanimiva igra. To je bilo dobro igrati. Ni spletna aplikacija.
Počasen je pri nalaganju
انبار مواد خام خیلی زود پر میشه Trgovina je polna prezgodaj
igra je tako zabavna, da ne morem odložiti telefona za druge stvari.
ਸਤਿ ਸ੍ਰੀ ਅਕਾਲ
skedenj se prehitro polni in ne moreš pokazati ničesar naravnost iz svojega skednja in res 1200 $ za trg? to je smešno, ko so vsa naročila, ki jih dobiš, stvari, ki jih še ne moreš urediti, zakaj ne misliš, da ne bo šlo v tvoj hlev. morate nam dati druge načine za prodajo stvari in znižanje cene za trg
vau, to je odlična igra v kmetijstvu, jaz nikoli 🤩🌾🌾🌾🌾🌾
Farm Town Village Build Story Santai oph
Lepa igra za sprostitev
ne morem prenesti.? kaj?
všeč mi je
dobra igra, vendar je prostor za shranjevanje poln in kako to popravim premalo denarja, prosim, pomagajte mi.
Igra je lepa bs ana 3ndy moshkla an fyy nivo 7 kol ma agyy aft7 l igra 3lshan al3b btro7 2fla lw7dha mn 8eer sbb w bthng sa3at brdoo f hočem opisati moj problem
Zabava in dobra poslovna praksa
Farm Town Village Build Story Santai ount
v redu
se še vedno poskuša odločiti
Zgradim preveč kovancev in ustvarim prostor, odstranim neželena drevesa in po tem nenadoma kupim, kar hočem. Igra neposredno kupi neželene zaloge.
Cheeting dan sena
Sparklite Vaidmenų žaid. uvwl
Všeč mi je bilo!!! Prenesla sem jo za svojo sestro, vendar sem jo na koncu igrala z njo!!!!
Farm Town Village Build Story Boshqalar slol
V in vvxxxBv bbc CXC che kot abc liyo
Ta igra je najboljša
lepo je
Igra je tako počasen napredek za tiste, ki igrajo brez nakupa draguljev, zaradi česar je igra nezanimiva, saj so potrebni dnevi za zbiranje draguljev, samo za odstranitev mrtvih dreves!
To je najboljša igra na svetu, grafika je zelo dobra
lepa igra
Zdaj ni več brezplačnega videa za zbiranje predmetov, ki jih potrebujem! Sem na stopnji 47, po današnji posodobitvi se poslavljam od te neumne igre. Ciao!
Obtičalo sem v čakanju, da naredim karkoli, ne morem hitro nadgraditi, oglasi trajajo večno in za samo 1 dragulj, frustrirajoče namesto zabave