Post by tratiphsalwyny on Mar 5, 2022 15:25:22 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzený počet bodov ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Match 3 2022 version ▞▞▞
Omg milujem túto hru tak veľmi!!! Tak zábavné a s bezplatnou truhlicou každý deň lol môžete do značnej miery získať životy unltd vždy! Je to veľmi návykové a musíte to hrať! Prinútil som svoju mamu, dospievajúcu dcéru, aby tiež začala hrať!💜💜💖💖
Túto hru jednoducho milujem. Žiadne reklamy, nie ťažké, ale ani ľahké. Postavy sú milé. Skvelá obsadená hra.
Žiadne prihlásenie cez Google (nemám Facebook, ale aj tak si chcem uložiť svoj postup s prihlásením cez Google). Upraviť: stále žiadne prihlásenie do Google...
Angry Birds Match 3 Łamigłówki rxp
Naozaj rád hrám túto hru, ale už ma nebaví utrácať za ňu peniaze. Truhlice s pokladmi na konci výziev sa neoplatí míňať ďalšie peniaze, aby ste sa tam dostali. Ak by vám hra dala viac drahokamov v truhliciach s pokladmi, možno by to stálo za to. Som pripravený túto hru odinštalovať.
Po úrovni 1820 si budete musieť počkať aspoň 5 dní, kým sa pridajú ďalšie „úrovne“. Keď budú pridané, nedokončujte príliš rýchlo, inak budete musieť znova počkať. Už 6 dní čakám na tretí set. Zdá sa, že by tu už mali byť úrovne. Ale táto hra je návyková, želanie úrovní už tam bolo. v poslednej dobe nemôžem ani otvoriť hru a keď to urobím, nemôžem hrať úrovne. len tie veci navyše. musím to odinštalovať a znova nainštalovať? Mám kopu vecí navyše.
Kedysi som túto hru miloval. Kedykoľvek som bol uviaznutý na úrovni hlavnej oblasti, mohol som si dať pauzu a prejsť k ich vedľajším hrám a pokračovať v hre. Teraz však skombinovali hlavné a mini hry, takže už nebudete môcť hrať mini hry. Už ma nebaví hrať. Nie som si istý, či im došli nápady na mini, ale ak som teraz uviaznutý na úrovni, prestal som hrať úplne.
neuveriteľne drsné, založené na RNG a nezmenia pravidlá, aby sa hranie „vyvážilo“ (teraz musím znova odohrať 100 úrovní). Mnohé úrovne sa jednoducho spoliehajú na získanie správnych kúskov šťastím alebo zaplatením za to, že ste sa dostali hore. Napriek tomu všetkému je to nejakým spôsobom veľmi zábavné.
Túto HRU absolútne MILUJEM!!! Všetko o tom je totálne návykové a zábavné!!!! Skvelý spôsob, ako strácať čas, ak je to potrebné!!! Nikdy nie je nudný alebo nudný moment! Tiež majte pocit, že ak sa náhodou zaseknete na náročnejších úrovniach, ponúka skvelé darčeky v pravý čas. Alebo prepnite na špeciálne úrovne, aby ste sa nenudili na náročnejšej úrovni! POMÁHA pri prepínaní medzi úrovňami, aby ste sa nemuseli "nudiť" samotnou hrou!! Mám pocit, že je to "musíte vyskúšať" pre seba, aby ste úplne získali pocit a svoj VLASTNÝ názor!!!!!
Pozri, chápem, že vývojári musia dostať zaplatené, na to sú reklamy! Nie je potrebné podvádzať! Ošípané, ktoré hádžu bumerang, zabijú vášho vtáka skôr, ako ho budete môcť použiť, a úrovne sú také ťažké, že som sa ich snažil poraziť až týždeň. NEZAPLATÍM ZA HRU ZADARMO a ak ma táto hra neprestane stavať do situácií bez výhry a nebude sa ma snažiť nútiť kupovať cheaty, skončí sa vymazaním rovnako ako všetky ostatné, ktoré urobili to isté. Jediný dôvod, prečo som tejto hre nedal 1 hviezdičku, je ten, že keď sa mi nechce hodiť telefón cez miestnosť, je to super zábava. Ak budú ľudia kupovať cheaty, vývojári vás budú okrádať o vaše peniaze.
nasáva na vyšších úrovniach. reklamy sa predlžujú, úrovne sú veľmi ťažké, pretože nie je dostatok drahokamov alebo vtákov, ktoré by ste mohli vyhrať s truhlicami, vždy vyhrám hlúpe vtáčie oblečenie... aký riad!. Kde je môj voľný čas?. Táto hra sa stala priťažujúcou, pretože nemôžem napredovať bez drahokamov alebo vtákov... prestal som hrať.
miloval túto hru, ale po aktualizácii som stratil všetok svoj pokrok. vrátil sa zo 154 späť na 24, neotváral som knihu, aby som robil udalosti, závady a nedával odmeny, stratil všetky vtáky... skutočný trapas aktualizácie
Potrebujete opraviť všetko, čo je zlé na úrovni 4 v hre Treasure Hunt. Vyhrávam len preto, aby to zamrzlo. Kvôli tomuto problému som stratil toľko životov a posilňovačov.
Úžasná hra. Veľa štastia
Zábavná hra! Aj keď mám radšej Angry Birds: Dream Blast. Táto hra je stále zábavná.
👍
Akceptujem, že hra musí byť náročná, ale niektoré úrovne je prakticky nemožné vyhrať bez použitia desiatok vašich uložených vylepšení a životov, ktoré vás vyzývajú, aby ste si kúpili ďalšie za skutočné peniaze, keď sa vám rýchlo minú. Pri týchto hrách je to bežná obchodná prax napriek tomu, že zarábajú peniaze tým, že nás bombardujú reklamami. Teraz som prestal hrať, pretože frustrácia sa nerovná zábave.
Angry Birds Match 3 Puzzel ziqb
Už ma to nebaví, absolútne NENÁvidím turnaj šampiónov! Prečo chcem strácať všetok svoj čas hraním v turnaji a neťažiť z hry? Môžeme mať možnosť hrať alebo nie? Posledný mesiac sa snažím postúpiť a kvôli turnajom sa mi to absolútne nikam nedarí. Frustrujúce!
Farebná zábavná hra match 3 s vtákmi. Zábavný výber oblečenia pre vtáky. Aby ste vyhrali každú úroveň, musíte dosiahnuť rôzne ciele.
Aby ste spomalili svoje načasovanie. sú tu mives, ktoré vás prinútia, skráťte to! Nedá sa dostať dopredu. Nielen táto hra, ale aj všetky vaše hry. Som pripravený na odinštalovanie.
Brick Classic - Brick Game Teka-teki yhno
Úrovne sú príliš ťažké na to, aby ste sa v hre dostali ďaleko. Práve som skončil.
Milujte všetku tú animáciu a premyslenosť, aby bolo príjemné vidieť ich pohyb a interakciu. Pri hraní mi to spôsobuje úsmev. Odporučil by som túto hru.
Prečo nemôžem prejsť na úroveň 4, kde už 2 dni hovorím údržba. Huggggh
práve aktualizoval túto hru, odvtedy sa nenačíta. opravte to prosím!! Čakal som viac ako týždeň na opravu hry. Nakoniec som musel hru odinštalovať. Práve som preinštaloval hru. dúfam, že tentokrát nezamrzne!!
Milujem túto hru a hrám ju každý deň, ale vrátil som sa do západného sveta len preto, aby som sa pozrel a teraz sa nemôžem vrátiť k ostatným nastaveniam.
Zábavná hra, ale dlhé reklamy, ktoré nemôžete preskočiť, plus príliš veľa aktualizácií, ktoré sa zdajú byť len kozmetické alebo sezónne. Malo by byť možné hrať bez neustálej aktualizácie.
Kedysi to bola naozaj dobrá hra, ale keďže bránite ľuďom pokračovať na úrovniach, aký má zmysel hrať túto hru, ak musíte medzi jednotlivými úrovňami čakať 6 dní, preto ju prestávam hrať, je to úbohé, nikdy som nenatrafil na hru ako toto predtým, než budeme musieť počkať 6 dní na získanie nových úrovní, takže túto hru môžem hneď vymazať
Roztomilá grafika, skvelá hra, ale trochu pomalé prechody na obrazovke.
Táto hra je ťažká, ale je v reálnom živote
Naj hra na celom svete
Angry Birds Match 3 Dėlionė yzdn
Angry Birds Match 3 פאזל rwiz
Zabijak dobrého času. ..Kiežby boli niektoré úrovne o niečo jednoduchšie...musíte hrať príliš veľakrát kvôli nedostatku užitočných ťahov!
Angry Birds Match 3 Слагалице hwc
Hral som len pár levelov. Hodnotím 5 za to, že je roztomilý.
Po prvé, naozaj milujem túto hru. je to zábavné a milujem veci zadarmo, ktoré môžete získať, a úrovne kopania. Nakoniec, od poslednej aktualizácie mi hra nedovolila ísť ďalej. Neprejde cez úvodnú obrazovku. Strávil som veľa času a peňazí, aby som sa dostal na úroveň, na ktorej som bol. Bol som medzi úrovňou 800 a 900. Dokonca som skúsil aplikáciu odinštalovať a znova nainštalovať. preto dôvod nedostatku hviezd. je to 5-hviezdičková hra, ale aktualizácie stratili herné hviezdy.