Post by tratiphsalwyny on Mar 5, 2022 15:37:33 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucurile cresc primogems ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Acest joc este prea iritant. Nu are instrumente magice bune. Nu înțeleg niciodată pe cine trebuie să salvăm. Cel mai amuzant lucru este că scrii continuu ca continuu. Să vă fie rușine.
Simplu si dragut..
im place jocl
Mult prea multe reclame, literalmente, fiecare nivel apare. Jocul este mult prea ușor, în timp ce este ușor plăcut
Urăsc gheața... îmi mărește nivelul de anxietate
M-am săturat de reclamele lui Trump. Nu sunt deloc un susținător al lui Trump sau Pence. Cu cât văd mai multe aceste reclame, cu atât mai mult nu vreau să continui să joc. Îmi lasă un gust foarte urât în gură. Mă face să simt că creatorul acestui joc încearcă să-și convingă utilizatorii să sprijine aceste persoane.
Foarte ușor, nu atât de interesant de jucat. Pot trece cu ușurință toate nivelurile în 10 până la 15 mișcări. Ar trebui să fie puțin provocator.
Pur și simplu, mi-a plăcut fiecare nivel din joc până acum. Continuați să faceți jocuri ca acesta.
Nu atât de greu, de fapt ușor, dar în apărarea jocului. Nu sunt atât de departe de început.
DE CE O DE CE ai schimbat jocul pentru a include toate florile, ciupercile etc. Ai transformat un joc grozav într-un joc oarecum pentru copii. În plus, jocul se oprește în mijlocul unui joc doar cu un ecran negru. Asta este frustrant. VĂ RUGĂM SĂ REPARAȚI ACESTE PROBLEME.
Sonic Dash - Endless Running آرکیڈ ntmh
Doar plin de reclame
Un joc grozav până acum devine interesant și probabil va deveni provocator. Păstrându-mi interesul până acum.
este o aplicație bună, dar mă gândesc să scap de ea pentru că se pare că joc pe cont propriu, deoarece nu există un clasament sau ceva care să țină o evidență a scorurilor mele și devine plictisitor să joc singur. așa că cred că va fi la revedere de la acest joc foarte curând.
Sunt an stat de 73 ani jocul pentru mine este foarte captivant vă mulțumesc.
Acceptabil
Grozav când sunteți în mișcare, nimic de făcut.
Îmi place jocul, are mobilier grozav și îmi place cum nu durează ani să obțin lucruri noi, singura mea nemulțumire este cât de enervant este că după fiecare joc există o reclamă
Bla bla
Chiar și atunci când opresc sunetul, îmi întrerupe muzica de fiecare dată când termin un nivel. Odată rezolvat, cel mai bun joc casual pentru mobil.
Sunt atât de fericit că am terminat în sfârșit acest joc, a fost o aventură lungă. Mulțumesc pentru acest joc minunat acum, vă rugăm să adăugați mai multe niveluri și caracteristici
Recreativ
Nu e rău jocul pentru trecerea timpului
Doar 1629 de niveluri sunt disponibile în acest joc. Aștept următoarea actualizare pentru niveluri. Am completat toate acestea
Super acest joc o sa continui sa-l termin si voi sa-l incercati acest joc ca e interesant si poate sa sa iasa partea a doua a jocului doar daca se poate si sper ca sa fie un joc aproape asemanator dar poate mai greu cu secunde 10 secunde sa fie si mai multe emoji sa fie data o reclama cand se mai face un joc dar eu sper foarte mult sa fie si partea a doua ca sa vedem cum va fi si sa fie cu 20 runde si 10 secunde la o runda da. interesant joc și îl termin toate rundurile și așteptăm a doua.
Candy Legend este un joc super usor, dar de aceea imi place. Majoritatea nivelurilor durează doar două minute. acest gane mă relaxez și grafica este destul de decentă pentru un joc de potrivire. reclamele sunt oarecum suprasolicitante. Mulțumesc.
tară
Excelent pentru toate vârstele și grafică bună
Super plăcut și ușor. Ador acțiunile bine explicate. Genial😊
jocul este bun, cu culori diferite și alte chestii
Candy Legend Gelegenheitsspiele hwxg
Candy Legend Gelegenheitsspiele hwxg
Aww mi-a plăcut designul conacului! Acum a dispărut totul, așteptam cu nerăbdare să lucrez la următoarea cameră din casă, acum sunt supărat că ați schimbat-o!
Este un joc minunat de jucat. Se pare că nu pot să-mi pun telefonul jos, numai dezavantajul sunt reclamele constante, dar evident că nu mă deranjează prea mult! 😁
Superb si super interactiv jocul
Este un joc minunat pentru memorie
Jocul este frumos dar cam plictisitor!
Captivant, dar am dat doar 3 stele pentru că nu pot citi descrierea cu privire la ceea ce fac articolele
Prea multe reclame fac jocul plictisitor ☹
Iubește jocul. Doar nu înțeleg de ce candy lane numele ce are de-a face cu bomboane.
Ar trebui să dea mai multe stele pentru a remodela, nu 1 stea pe joc sunt la nivelul 523 și o stea apare la trei stele după nivelul 200
Bine
Este un joc frumos dar se instaleaza greu
Candy Legend Casual ywg
Multe reclame, multe reclame. Urăsc reclamele, multe dintre ele sunt confuze. Nu-mi place acest joc și reclamele sunt false. Uhh, aceasta este o copie a MM? acest joc este un joc imposibil și nebun... acesta arată doar alt gamr, dar alt design și acesta este doar un joc confuz...
As dori sa descarc candy legend cu varianta veche nu cu aceasta noua
O.K
Bun jocu
Pur și simplu nu-mi plac reclamele care apar
Candy Legend Casual ywg
☝️
Multe reclame, am dezinstalat.
Prea multă reclamă
Este bun pentru copiii care merg la școală