Post by tratiphsalwyny on Mar 5, 2022 15:40:37 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Life 2022 version ▞▞▞
Mõnel neist arvustajatest pole ajurakke. LOOJA EI LISA ROHKEM RIIDEID EGA TÕenäoliselt EI TULE KUNAGI GACHA ELU/KLUBI JUURDE TAGASI. Minimängudes on kohutavaid tõrkeid. Mõnikord lähevad elud negatiivseks, mängu objektid lendavad ekraanilt välja ja jäävad ALATI ühele ekraanile kinni ja te ei saa sealt välja tulla. Tule nüüd, Luni. Lõpetage oma laua taha peitmine ja värskendage gacha elu või gacha klubi.
rebenenud
Parim, see on nii hea, et on tõesti tore, et teil on rakendus, mis ei tõrguta ega midagi, see on nii lõbus, et saate luua oma tegelasi, võite neile ka nimetada ja kõik see on päris lõbus Soovitan kõigil see rakendus hankida, see on väga hea lõbus, saate sellega ka lõbutseda, see on parim rakendus, mis mul kunagi telefonis olla võib ja selle rakendusega pole probleeme, see on ilus, see on täiuslik
Gacha Life Kasual iio
See on tõesti lõbus!!!! Ma riietan inimesi, see on tõesti lõbus, nii et jah ja see on mõttetu mäng, kus saate gacha videoid teha ja see on tõesti hea mäng ja ma armastan seda ja see on meelelahutuslik ja see on nii lahe!!!!!!!!! !!!!!!!!!mu õde armastab seda nii palju rohkem kui midagi muud, mu sugulased ja suur tänu mu õele
See on lihtsalt lahe! ^-^
Mulle meeldis see mäng ja ma mängisin seda kogu aeg, kuid kuna uus värskendus ajas mängu täiesti sassi, näiteks poosid, need ei näe õiged välja ja kui midagi on segane, siis värvid, saan aru kogu ebasobivast naha asjast, aga vabanedes põhimõtteliselt põhivärvidest, mida paljud tavaliste asjade puhul kasutavad ja ka põsepunast, miks põsepuna, sai mäng lahti ainsast põsepunast, mida ma kasutan. Kõigist selle mängu värskendustest on see halvim, palun parandage see.
Armastad elus sõpru leida ja jubedaid asju uurida
Mul on see mäng juba mõnda aega olnud, umbes aasta või kaks. Armastan seda rakendust ja see on üks minu lemmikuid, mis on tõeliselt nauditav. Siin pole viimasel ajal tahtmist töötada. Täna õhtul proovisin seda mängida ja mäng hangus. Läksin seda uuesti laadima või naasin oma avakuvale ja see külmutas mu telefoni täielikult, see oli külmunud umbes viis kuni kuus minutit, seejärel lähtestas telefon ise. Mulle meeldib see rakendus ja ma laadin selle uuesti alla, kuid proovige saada kõik vead parandatud, et teised saaksid mängu nautida.plz
See oli minu kõigi aegade lemmikmäng kuni värskenduseni. Suud lähevad väiksemaks mõnel suul pole isegi oma paare ja ma ei saa isegi oma riiete jaoks kindlat värvi kasutada. Enamik arme on kadunud ja kõik. Arvasin, et värskendus saab olema suurepärane ja uus, kuid arvasin valesti, et see on lihtsalt asjadest vabanemine, nii et inimesed ei saaks neid 3-dollarilistes videotes kasutada. Meeldib Palun muutke kõik tagasi. Uus värskendus ei meeldi kellelegi peale teie looja. (Vabandan väga, kui see oli ebaviisakas)
Vajab rohkem soenguid ja riideid ja kõike muud. Ja veel poose. Mäng on lõbus, kuid ma tahan muuta pea väiksemaks ja keha suuremaks. Gacha Club pole probleemide tõttu saadaval 🙄. Palun tehke see kõik teoks 🙏🏾. Ja võib-olla laadin selle uuesti alla.
Ma armastan seda rakendust, kuid minu probleem on selles, et kui ma liitun gacha life'iga, on mu avatar kadunud ja ma olen väsinud avatare tegemast, nii et ma hindan seda kahte, sest mu avatari ei näita end välja, olen avatari tegemisest tõesti väsinud, kuid ma armastan endiselt "Nimi" jannat on väga lõbus mängida 🎭
OK, mulle meeldib rakendus. Juhtnupud on korras, aga kui ma tahan "Elus" inimestega suhelda, on nende öeldud laused aeganõudvad. Kui tahan viktoriini lahendada ja vastan sellele õigesti, pean nende öeldu tõttu ootama 30 sekundit. Probleem on ka kogukonnas, see on kohutav ja väärtusetu. Lisaks ʳᵃᵖᵉ ˢᵗᵒʳⁱᵉˢ. Alla 15-aastased lapsed teevad selliseid lugusid. Loodan, et teie uus mäng on parem kui see. Samuti suur hulk reklaame. 1 tärn suure pingutuse eest.👏👌
Armastan mängu, mida kasutatakse 5 pilguga, kuid värskendus tegi selle halvaks, sest nüüd on näod riided ja muud asjad kadunud nagu smerk toung ja ma ei saa isegi öelda, et klass teeb seda *cl###* nii ärritavalt.
Gacha Life કેઝ્યુઅલ hzd
Super Wings : Jett Run Arkade iwn
Kui ma selle mängu lahti tegin (lausa mittu korda) kõik see mind sealt välja!
VÄGA VÄGA HEA MÄNG, SOOVITA MÄNGIDA
See on nii tore, et ma armastan seda, kuid on mõned asjad, mis mulle ei meeldi, esiteks, see on Internetiga kasutamisel aeglane, teiseks jah, nad eemaldavad värvid, mis sobivad nahaga, kuid kui muudate nahavärvi valgeks või pruuniks särgi jaoks võib endiselt kasutada valget ja pruuni värvi, mis on sobimatu, kolmandaks on sobimatut kraami ja siiski arvasin, et see on lapsesõbralik
See on lõbus, kuid rohkemate tarvikute ja valikuga võib see muutuda igavaks.
Ma armastan seda. Kuid see külmub ja lapsed ei saa seda mängida ilma, et see külmuks, nii et seepärast annan sellele ühe tärni, vabandust ☹️
See on hea mäng!. 2018-2022 jaan. AGA. Kui avan gacha life'i, kuvab see mulle ainult tühja ekraani. Ma võin seda puudutada, ma näen kursori asja, kuid mu ekraan on tühi. Proovisin telefoni taaskäivitada, gacha taaskäivitamine, see ei tööta. Palun parandage see. Aitäh, et lugesite minu kaebust, loodan, et teil on tore päev!👀✉️💗
See pole nii hea kui gacha klubi, kuid ma saan kasutada rohkem tegelasi, nii et pluss on vähem kohandamist, nii et see on miinus
Gacha Life Diverse zohs
Kui ma mängu esimest korda alla laadisin, meeldis see mulle! see hakkas nüüd natuke igavaks muutuma, kuid ma mängin seda endiselt, et kasu nautida. kui see oleks võrgus, oleks see lõbusam. (ps, ma ikka mängin ja naudin mängu) -neev
Ma armastan seda väga. Ma võin teha mis tahes tüüpi olendeid, nagu hundid, alfad, deemonid, inglid jne. Peaksite selle installima. Mulle meeldivad ka minimängud. Palun lisada veel tüdrukute riideid...ja võib-olla veel poisiriideid. MUL EI OLE ÜLDSE ÜLDSE PROBLEEMID. ARMASTAN!!!♡♡♡♡♡♡☆
Mulle väga meeldib see mäng, aga... see värskendus eemaldab mõned värvid, suud ja mõned poosid ning see uuendus mulle väga ei meeldi.
⚠️KUI GACHA HEAT JÄTKAB .....LUNI VÕIB VANGI MINNA⚠️LEVIGEDA SÕNA KOPEERIDES JA KLEEBIDES GACHA VIDEOTESE!!!!! Palun ♡
Parim mäng üldse
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid põhjus, miks ma andsin sellele 3 tärni, on see, et mõned asjad töötavad ainult Apple'i jaoks ja mul on Android ja mõnikord, kui näen midagi lahedat, proovin seda teha, kuid see ei tööta, nii et paluneeeeee muutke seda ja ma Annan viis tärni. <3
See mäng on hämmastav. Stuudio abil saate oma tegelasi riietada ja skete/videoid teha. Kuid minu lemmik osa mängust on elu. Võite olla sõber rohkem kui 30 gacha tegelasega. Saate riietuda nii, et see sobiks oma gacha tegelasest sõpradega. Ainus miinus on see, et vastupidavuse taastamiseks kulub veidi aega. Kuid see tasub end ära. Kui olete mänguga uustulnuk, soovitan teil proovida näha kõiki tegelasi, selle asemel, et proovida 1 tähemärgi sõbrataset uuendada. Üldiselt on see mäng hämmastav ja peaksite seda proovima.
MV
Maailmaa pool mäng🤡🤡🤡🤡🤡
Gacha Life Diverse zohs
See on nõme, et ma EI SAA SEDA ISEGI ALLA LAADIDA alati, kui allalaadimine on lõppenud, kuvatakse mulle alati silt, mis ütleb: "ei saa seda alla laadida, palun proovi uuesti" ja ma proovin uuesti ja uuesti.
See uus värskendus on üldiselt kohutav. Jah, ma tean, et inimesed olid kohatud, kuid katse seda parandada oli kohutav, sa võtsid ära silmad, näod, riided ja poosid, mis polnud isegi halvad. Ma mõtlen nüüd, et tegelased ei saa pikali heita. Poosid on täiesti kohutavad ja näevad väga halvad välja. Ma armastan seda tüüpi mänge ja elasin seda, kuid nüüd on see lihtsalt imelik...
Gacha Life કેઝ્યુઅલ hzd
Mulle meeldib mäng, kuid tegelaskuju andmiseks pole palju asju, millega töötada. Seal on palju lisada, kui soovite teha mõnda neist gacha vid'idest, mis ilmuvad iga minuti järel, kuid kokkuvõttes on see tõesti hea mäng.
See rakendus on halvim alati, kui üritan tegelasel tõrkeid tekitada ja mängust välja minna, soovitan teil see parandada 😭😭😭😭
SUPER MÄNG! Ma armastan seda! Ma tegin kolm tärni bc, mis ei ole hea graafika ja ka mitte väga head värskendused, te ei värskenda seda rakendust kunagi, kuid see on täiesti hea, see on suurepärane mäng, kuid palun värskendage seda sagedamini! Kui sa aru saad.