Post by tratiphsalwyny on Mar 5, 2022 15:43:35 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код ключі з глюками ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
The Cook - 3D Cooking Game Diverse iro
Капець, якби такі ігри робили по-більше Так то гра чудова! Лишень мені не сподобався там, де потрібно робити попкорн Там крутилася кукурудза і це було дуже не приємно та важко, але це я мінус однієї зірочки не зроблю, Ця гра ПРЕКРАСНА як на мене, рекомендую тим кому подобається готувати❤️ та їсти 😂❤️
Занадто багато додань не дає гравцям відчути гру, оскільки це лише реклама за рекламою
ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ! Я не можу закінчити приготування страви, не подивившись хоча б 3 реклами, я не перебільшую. Ігровий процес, інгредієнти та все це чудово, але враження погане через рекламу. Видалено.
він працює, але для samsung galaxy на ipad.. він виганяє мене на смузі.. я збирався сказати «вау» цій грі, але вона вигнала мене до моєї улюбленої частини.
Це багато реклами. Гра крута, але занадто багато агресивної реклами, оскільки останнє оновлення, коли я витрачаю дорогоцінні камені на меблі для зовнішньої сторони вантажівки, вона зникає наступного дня. Крім того, хлопець із доставкою призів застряг, нічого не роблячи, тому я змушений закрити додаток. П’ять зірок за виправлення помилок і менш агресивна реклама
The Cook - 3D Cooking Game Hygge del
Мені подобається цей додаток, але є 2 речі, які мене турбують. Одна з них полягає в тому, що, коли я перебуваю в середині приготування, з’являється реклама, і це ТАК дратує. По-друге, чи є занадто багато спливаючих вікон, як-от: отримати подарунок, побудувати, отримати безкоштовно. Також це дещо грубо, коли ви наполегливо працюєте, а потім написано, що «Нова страва доступна», і ви наполегливо працювали для цього, але вам потрібно дивитися рекламу, щоб вона її отримала. Вибачте, але я можу видалити цю програму.
Увімкніть режим польоту, і ви готуєте!! Постійна жахлива реклама жахлива, але просто використовуйте її, щоб позбутися від неї, і тоді це чудова гра. Без цього я б оцінив його на одну зірку через рекламу. Ви зароблятимете більше грошей, створюючи чудову гру, ніж створюючи лайну гру з безліччю реклами.
Топ гра
Після оновлення, коли клієнти просили певний інгредієнт, але я йду подивитися, а його немає. І я знаю, що у мене це було раніше. Насправді знадобилося приблизно 3 або 4 інгредієнти, які у мене були. Їх там уже немає. Що дає? Крім того, я не можу зрозуміти, як купити безкоштовну версію для реклами. Я не знаю, де це.
The Cook - 3D Cooking Game عمومی shxr
The Cook - 3D Cooking Game Santai aph
Крута. Гра
Я дуже любив цю гру, перш ніж я був дуже засмучений цією грою, а тепер з деякими новими способами приготування, вона стала навіть краще, ніж раніше. Звичайно, реклама може з’являтися занадто недавно, але я не проти реклами, принаймні я можна отримати безкоштовні речі від перегляду їх, так що це з ним.
Мені дуже подобається ця гра...😍😍❤️ але є кілька причин, чому я не запустив її 4 рази. Перша причина, чому існує багато реклами, будь ласка, зупиніть свою злу 😈 рекламу. на кожному рівні є реклама від 3 до 4. остерігайтеся, що реклама буває, коли ви починаєте рівень, у середині 1-2 рази та в кінці. Друга причина, чому на кожному рівні виникають збої від 4 до 6 разів. До речі, в середині і на початку багато збоїв. Загалом ця гра чудова, це не найгірша гра 🎮💕😊👍✨
Мені подобається грати, але реклама прямо в середині створення чогось дійсно дратує. Я не проти реклами, але принаймні дозвольте нам спочатку доїсти страву. Мати кращий досвід користувача.
Ця гра має великий потенціал, але вона була дуже нестабільною, і в перші кілька секунд у мене з’явилася реклама. Я думаю, що це нове додаток, тому я впевнений, що ви виправляєте помилки. Я завантажу знову, коли буде оновлення.
Спочатку гра просто круто можна виключити інтернет і рекламу не буде!!! Але!В мене питання я її пройшла майже за 30 хвилин.Та в мене набралось 10000 грошей в цій ігрі,а я не знаю, куди їх дівати?🤨 Чому не можна купити за гроші ті, що ти заробляв? Вона недороблена!
☺️😀😁😂😃🤣😝😜😛😍🤑🤑🤧🤑🤑🤑
Занадто багато реклами, грати неможливо!!!
вони виправили збій, про який я говорив у своєму старому огляді. ця гра, безумовно, витрачає час, тому в ній не так багато (але це непогано). є ще один збій (я думаю, оскільки я не впевнений, чи це навмисне), де оновлення для вашої вантажівки зникають під час повторного відкриття гри.
Чудовий додаток 👌 дійсно гарний графічний дизайн, але є лише одна проблема: багато реклами, але я ставлю йому 10/10☺️
Ігра клас но вона вилітає пожаліє розробляти, щоб вона невививала
ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ! Дуже нудно, тому що ви нічого не можете зробити, не маючи справу з доповненням. Графіка в порядку, і всі замовлення однакові для різних видів їжі. Салат щоразу готується однаково і так далі.
Гра була нормальною, коли я вперше завантажив. Але після оновлення всіх інгредієнтів тепер нічого за межами моєї вантажівки не залишається. Я також перейшов із 43-го дня до 13-го. Це дуже засмучує.
Тож реклами занадто багато, вони виходять з-під контролю для мене, тому що я готував рагу, а потім з’явилася реклама і ЗРУБИЛА ЇЇ!! Потім мій телефон розбився. Це дуже хороша гра, я люблю готувати, музику та якість, але ADS? Реклами, НІ!
Ця гра дуже мила, але реклама надмірна. КОЖНА РІЧ має відтворювати рекламу. Мій телефон 3 рази зависав через рекламу цієї гри. Не варто мого часу та головного болю.
Я не можу залишити належний відгук про те, якою була гра, я поняття не маю, якою була гра, тому що я отримав 4 оголошення, принаймні 5 сповіщень про "бонусну рекламу" та підказку "залишити відгук", яку не можна пропустити в межах перші 5 хвилин гри. Тому я залишаю для вас відгук.
нереально... це занадто легко.. Я можу зробити м'ясний коктейль і салат з квітковими цукерками зверху, і їм сподобається. Єдиний спосіб зіпсувати це - підпалити їжу або перемішувати, і все. занадто легко для мене.
Класна гра. Головне все правильно робити.
Critical Strike : Offline Game የእንቅስቃሴ nsbc
Хоча ця гра досить весела та захоплююча, грати в неї також дуже дратує. У грі повно реклами, щоб обслуговувати одного клієнта, вам доведеться переглянути принаймні від 3 до 6 оголошень один до одного. Ви також повинні подивитися відео, щоб отримати винагороду, наприклад, дорогоцінні камені, гроші, посуд і ножі.
Ви буквально навіть не закінчуєте перший раунд, який ви робите, тому що в середині його реклама. У кожному раунді у вас є 2 оголошення, що занадто багато для раунду, який займає, можливо, хвилину. Коли ви ріжете овочі, є кнопка з написом «зроблено», але я ще навіть не закінчив різання, а моя дошка вже переміщає і розкладає речі. Якщо ви дасте мені кнопку «Готово», я хочу натиснути кнопку «Готово».
Це досить добре, але є 2 проблеми і одна річ, яка мене ДУЖЕ дратує. 1. Забагато реклами 2. Мені не подобається тема Хеллоуїна, тому що це дивно 3. В оголошенні, яке я бачив для цього, було написано «мій тато просить їсти», а ви не даєте її своїй родині. Сподіваюся, ви зможете це виправити. До побачення!
Існує багато реклами!!!ви можете завершити подачу інгредієнтів на стіл без реклами, але коли ви перейдете до етапу різання, ви побачите рекламу, щоб ви могли спостерігати, як ви впораєтеся з етапом різання, а потім ви отримаєте іншу рекламу та більшість оголошень, які ви навіть не можете пропустити, якщо ви просто хочете грати в гру і не кишати рекламою, тоді НЕ ГРАТИ В ЦЮ ГРУ